Selecteer een pagina

Leren houdt op als we niet meer buiten onze eigen kaders kunnen denken; als we bij voorbaat het antwoord op de vraag of een oplossing weten. Wat ik graag doe is samen met mensen kijken, luisteren en vragen stellen.

Life is too short to find answers, so enjoy asking questions (quote)

Met mijn werk wil ik een bijdrage leveren aan het lerend en scheppend vermogen van mensen, in samenspel met hun naaste omgeving. Dat doe ik door gesprekken en interactie tussen mensen te faciliteren, waar openhartigheid en verbinding niet vanzelf ontstaat of vanzelfsprekend is. Ik nodig mensen uit tot verwondering als een gedachte voor waar wordt aangenomen. Door de kracht en kwaliteit die mensen in huis hebben te benutten, help ik bij het zoeken en vormgeven van een duurzame oplossing of nieuwe stap.

Samen met mijn man heb ik een prachtig bijzonder, zorgintensief en samengesteld gezin. We hebben een dochter en drie jongens. Een van mijn zoons is meervoudig gehandicapt en de oudste mijn stiefzoon. Het leven in ons gezin leert mij om te gaan met tal van situaties waarin veel niet vanzelfsprekend is. Een dagelijkse oefening in het met volle aandacht in het moment te zijn, anders te kijken en me te blijven verwonderen.